Elindítottuk a „Fórum a közoktatásért” programsorozatunkat

Elindítottuk a „Fórum a közoktatásért” programsorozatunkat, amelynek célja, hogy közös összefogással változást érjünk el a településeken. Nem várhatunk tovább, mert a kormány még a maradék jogainktól is meg akar fosztani bennünket, hiszen olyan módosításon dolgozik, amely szerint a pedagógusok kikerülnének a közalkalmazotti törvény hatálya alól, és tovább korlátozná az intézmények, tantestületek autonómiáját.

Ha úgy érzed, saját településeden vagy saját intézményedben tenni tudnál azért, hogy a diákok és valamennyi munkavállaló helyzete ne romoljon, hanem épp ellenkezőleg, javuljon, csatlakozz fórumainkhoz!
Készítettünk egy térképet arról, mind ez ideig hol találkoztunk már az oktatásban dolgozókkal, de ez a térkép folyamatosan változhat: ha településeden, intézményedben beszélgetnél a teljesítményértékelés új rendszeréről vagy más, munkavállalókat érintő kérdésekről, szervezz találkozókat. Azokra hívd meg munkatársaidat, ismerőseidet. Ha a településeden van szakszervezeti PSZ-titkár, vedd fel vele a kapcsolatot. Ha szervező lennél, a térkép jobb sarkában található + gombra kattintva jelezheted, hogy lenne igény ilyen fórumra ill. írj a forum(kukac)pedagogusok.hu email címre!

Egy biztos, ha hívsz, mi ott leszünk!

A Pedagógusok Szakszervezete (PSZ) minden szakmai segítséget megad ahhoz, hogy minél többekhez eljusson a hír azokról a változásokról, amelyeket a kormány tervez.

Kattints a térképre, tájékozódj, szerveződj!

https://pedagogusok.hu/roadshow/

Előző hír
Következő hír

Nincsenek termékek a kosárban.

X