Ingyenes jogsegély

  • PSZ
  • Ingyenes jogsegély
NEM HAGYUNK MAGADRA!

Jogi segítségre van szükséged?

Munkajogászunk hamarosan felveszi Veled a kapcsolatot. Amennyiben még nem vagy tagja a Pedagógusok Szakszervezetének, töltsd ki az alábbi jelentkezési űrlapot! 

Keresd a megyei szervezetedet!

Munkahelyed szerinti PSZ Megyei Szervezet telefonszámát és e-mail címét az alábbi oldalon találod:
Szervezeti felépítés

Ha a Szakszervezet nem tud kollektív szerződést kötni a munkáltatókkal, akkor számos juttatás és kedvezmény veszélybe kerül? A Szakszervezet jogi védelme nélkül évi több ezer jogvita eljárási költsége az érintett kollégákat terhelné?

A fenntartó és a kormányzat szintjén kizárólag a Szakszervezeten keresztül tudja képviselni az érdekeit és kiállni a jogaiért?

Szakszervezet hiányában tucatnyi kedvezménytől esnének el a pedagógusok a megfizethető üdülési lehetőségtől a kedvező telefon előfizetésen át az életbiztosításig?
Írjd meg nekünk problémádat, kérdésedet a psz@pedagogusok.hu e-mail címen vagy keress minket további elérhetőségeinken. Jogsegély szolgálatunk és további szolgáltatásaink a tagjaink számára ingyenesek!
A közalkalmazottak bárminemű munkajogi probléma megoldásában, a munkáltatóval kialakuló konfliktusok kezelésében. Segítünk a közalkalmazotti jogviszony létesítése és megszüntetése során felmerülő problémák megoldásában.

• Ha úgy érzed, nem kapod meg a jog szerint járó juttatásokat.
• Ha munkaügyi vitába kerülsz a munkáltatóval.
• Ha ki szeretnél igazodni a gyorsan változó jogszabályok között.
• Ha kérdésed, problémád van, NEM VAGY EGYEDÜL, A SZAKSZERVEZET SEGÍT!
A csatlakozáshoz mindössze egy belépési nyilatkozat kitöltésére van szükség. Kérd munkahelyed szakszervezeti titkárától, vagy töltsd ki az alábbi Jelentkezési űrlapot!
Amennyiben még nem vagy tagja a Pedagógusok Szakszervezetének, töltsd ki az alábbi űrlapot. Az űrlap kitöltése után az illetékes megyei szervezetünk felveszi veled a kapcsolatot a további teendőket illetően.

Cím

1068 Budapest, Városligeti fasor 10.

Telefon

+36-1-322-8452

Email

jogsegely @pedagogusok.hu

    Nincsenek termékek a kosárban.

    X