Ingyenes jogsegély - Pedagógusok Szakszervezete

Ingyenes jogsegély

  • PSZ
  • Ingyenes jogsegély
NEM HAGYUNK MAGADRA!

Jogi segítségre van szükséged?

Munkajogászunk hamarosan fel veszi Veled a kapcsolatot. Amennyiben még nem vagy tagja a Pedagógusok Szakszervezetének, töltsd ki az alábbi jelentkezési űrlapot! 

Ha a Szakszervezet nem tud kollektív szerződést kötni a munkáltatókkal, akkor számos juttatás és kedvezmény veszélybe kerül? A Szakszervezet jogi védelme nélkül évi több ezer jogvita eljárási költsége az érintett kollégákat terhelné?

A fenntartó és a kormányzat szintjén kizárólag a Szakszervezeten keresztül tudja képviselni az érdekeit és kiállni a jogaiért?

Szakszervezet hiányában tucatnyi kedvezménytől esnének el a pedagógusok a megfizethető üdülési lehetőségtől a kedvező telefon előfizetésen át az életbiztosításig?
Írjd meg nekünk problémádat, kérdésedet a psz@pedagogusok.hu e-mail címen vagy keress minket további elérhetőségeinken. Jogsegély szolgálatunk és további szolgáltatásaink a tagjaink számára ingyenesek!
A közalkalmazottak bárminemű munkajogi probléma megoldásában, a munkáltatóval kialakuló konfliktusok kezelésében. Segítünk a közalkalmazotti jogviszony létesítése és megszüntetése során felmerülő problémák megoldásában.

• Ha úgy érzed, nem kapod meg a jog szerint járó juttatásokat.
• Ha munkaügyi vitába kerülsz a munkáltatóval.
• Ha ki szeretnél igazodni a gyorsan változó jogszabályok között.
• Ha kérdésed, problémád van, NEM VAGY EGYEDÜL, A SZAKSZERVEZET SEGÍT!
A csatlakozáshoz mindössze egy belépési nyilatkozat kitöltésére van szükség. Kérd munkahelyed szakszervezeti titkárától, vagy töltsd ki az alábbi Jelentkezési űrlapot!

Ha még nem vagy köztünk, töltsd ki az alábbi jelentkezési űrlapot!

Cím

1068 Budapest, Városligeti fasor 10.

Telefon

+36-1-322-8452

Email

psz@pedagogusok.hu

    Nincsenek termékek a kosárban.

    X