Végre – 2022. január 28-án 14 óra 47 perckor – megérkezett a bírósági döntés, lesz sztrájk hétfőn reggel 8 és 10 óra között

A bíróság első fokon meghozott döntése szerint (még elégséges szolgáltatásként gyermekfelügyelettel) jogszerű a Pedagógusok Szakszervezete (PSZ) és a Pedagógusok Demokratikus Szakszervezete (PDSZ) közös sztrájkbizottsága által szervezett figyelmeztető sztrájk 2022. január 31-én, reggel 8 és 10 óra között. A sztrájkbizottság teljes mértékben jószándékúan jár el, amikor már az első fokon meghozott döntés alapján megtartja a sztrájkot, ráadásul az utolsó pillanatig kivárt. Ezzel a kormány nemcsak a sztrájkban részt venni kívánó munkavállalókat hozta nehéz helyzetbe, hanem azokat a szülőket is, akik az utolsó pillanatban tudták meg, hogy a hétfői napon az oktatási intézményekben lesz-e tanítás. Szándékunktól a kormány részéről érkező folyamatos fenyegetés sem tántorít el, hiszen folyamatosan nő a sztrájkhoz csatlakozók száma!

Kérünk minden pedagógust, oktatásban dolgozót, aki fontosnak tartja a gyermekek, a diákok jövőjét, csatlakozzon a figyelmeztető sztrájkhoz, mert erre még az utolsó pillanatban is van lehetőség! Itt az idő, hogy mindenki álljon ki gyermekeink jövője érdekében és saját magáért!

Köszönettel tartozunk a társadalomnak, főként a szülőknek azért a mérhetetlen szimpátiáért, amellyel támogatják az oktatásban dolgozók ügyét!

Kérjük a sztrájkolókat, vegyék fel a kockás inget! A figyelmeztető sztrájk ideje alatt készítsenek fotót, csoportképet!!

Ide várjuk a fotókat, videókat: sztrájk eseménybe feltölteni bejegyzésként, #elegvolt használatával (esemény linkje: https://www.facebook.com/events/701218571042023/?ref=newsfeed), vagy posztoljátok nyilvánossá téve (kis földgömb legyen beállítva a posztolás dátuma mellett) az #elegvolt használatával.

Budapest, 2022. január 28.

Előző hír
Következő hír

Nincsenek termékek a kosárban.

X