ITT A KOORDINÁLT SZTRÁJK! ÍGY SZTRÁJKOLUNK TOVÁBB!

Kedves Kollégák!

A PSZ Országos Vezetősége 2022. március 28-án tartott ülésén megbeszéltek alapján, továbbá a PDSZ-szel közös sztrájkbizottságban egyeztett elvek szerint elkészült a koordinált sztrájkra történő jelentkezési űrlap, és a sztrájkhelyeket bemutató térkép (ezt a sajtóban búvópatak jellegű sztrájknak neveztük el).

Mi a célja koordinált sztrájknak?

A kormány pontosan tudja, hogy az oktatásban dolgozóknak nincsenek pénzügyi tartalékaik, abban bízik, hogy a munkavállalók előbb-utóbb feladják a sztrájkot.

A két szakszervezetnek az a célja, hogy fenntartsa a sztrájkot az ország minden részén, de úgy, hogy kollégáink ne rokkanjanak bele anyagilag. Az a célunk, hogy tudassuk: követeléseinkért készek vagyunk huzamosabb ideig sztrájkolni.

Hogy működik a koordinált sztrájk?

Ha a következő napokban sztrájkot tervezünk, akár egyedül, akár többen, akár egyetlen napra, netán pár órára, a következőket tegyük:

1.Pillantsunk rá az alábbi térképre: https://www.easymapmaker.com/map/pedagogussztrajk2022

Ha azt látjuk, hogy a településünkön, a kerületünkben azon a napon, amikorra a sztrájkot terveztük, mások már szerveznek ilyet, igyekezzünk olyan napra tervezni, amikor épp nincs sztrájk a környékünkön.

2. Ha eldőlt az időpont, töltsük ki az alábbi linken található kérdőívet:

https://forms.gle/e7DMV27TiDNzvoxx5

Miután megnyomtuk a küldés gombot, a térképen rövidesen megjelenik majd a bejelentett akció.

A Pedagógusok Szakszervezete mindenkinek köszöni a bátor kiállást!

Előző hír
Következő hír

Nincsenek termékek a kosárban.

X