Tudásmenet az oktatásért! – Itt vannak a részletek!

Közös tudásmenetet szervez a Pedagógusok Szakszervezete, a Tanítanék és a noÁr mozgalom!

📚 Januárban a miskolci Herman Ottó Gimnáziumtól a budapesti Kölcsey Ferenc Gimnáziumig fogunk vonulni, oda ahol ősszel kirúgták az első öt tanárt!
📚 A nagyjából 180 kilométeres távot 6 nap alatt fogjuk megtenni.
📚 Délutánonként beszélgetéseket, fórumokat is szervezünk.
📚 Szombat délután pedig Budapesten várunk titeket!
‼️ ISMERJÉTEK MEG AZ ÚTVONALAT! ‼️
A miskolci Herman Ottó Gimnáziumtól fogunk indulni, ahol elsőként függesztették fel Dezsőfi Györgyöt az igazgatóhelyettesi pozíciójából, majd 5 nap és 180 kilométert követően a budapesti Kölcsey Ferenc Gimnáziumhoz fogunk megérkezni, ahol 5 polgári engedetlenkedő tanárt rúgtak ki kora ősszel.
A képeket pörgetve meg tudjátok nézni, hogy melyik nap melyik településeket érintjük, a pontosabb útvonaltervet az alábbi linken találjátok.
Ha csatlakoznátok hozzánk, akár csak egy nap bizonyos szakaszára, akkor is töltsétek ki az űrlapot, hogy tudjunk veletek is számolni:
A Tudásmenet megszervezése azonban nem megy ingyen. Az utat biztosítani kell, éjszakára szállást kell foglalnunk, délutánonként a fórumokra különböző technikákkal készülünk – ehhez azonban pénzre van szükségünk. Ezért arra kérünk, ha teheted, fogadj örökbe 1-1 kilométert a 180 kilométeres távból!
Az eseménnyel kapcsolatos új hírekről a Facebook eseményben találsz információkat:
A következő napokban írunk a délutáni fórumokról és az egyéb programokról is!
Előző hír
Következő hír

Nincsenek termékek a kosárban.

X