Vodafone - PSZ flotta kedvezmények

Vodafone - PSZ flotta kedvezmények

 

Megújult a PSZ-tagoknak szóló Vodafone-flotta!

2018.

Meghívunk a Vodafone egyedi tarifák világába!
2018. február 19.-től március 31.-ig érvényes Vodafone Flotta promóciónk keretében kedvező, kamatmentes készülék részletfizetési lehetőségeket és kedvezményes adat opciókat biztosítunk a flotta tarifacsomagokhoz.
Adat promóció: 

Extra Adat opciók 1 GB 5 GB 10 GB
Kedvezményes havi díj 990 Ft 1800 Ft 3000 Ft
  • +2 GB-ot ADUNK továbbra is 2018. március 31-ig DÍJMENTESEN az egyedi Korlátlan flotta tarifádhoz, amely a következő tarifaváltásig vagy szerződés hosszabbításig érvényes, belföldön és EU-n is belül felhasználható.
  • MINDEN FLOTTA ELŐFIZETŐ KAMATMENTES RÉSZLETBEN is megvásárolhatja a választott készüléket 2 éves hűségidővel, amennyiben nem az egyösszegű készülékvásárlás mellett dönt.

Részletes tájékoztató ide kattintva és a www.vodafone.hu/flotta oldalon található


2016 karácsonyi akció!

Tájékoztatjuk tagjainkat, hogy a PSZ és a Vodafone 2016. júniusában megújított szerződése alapján a PSZ-tagok számára sokkal kedvezőbb, 5. sz. tarifa lépett életbe. (A PSZ-5 tarifa a kizárólag PSZ-tagok számára fenntartott zárt oldalunkon tekinthető meg.) Az új tarifába történő átlépéshez be kell fáradni egy Vodafone-üzletbe, érvényes PSZ-tagkártyával/tagkönyvvel, flottaigazolással meg lehet kötni az új szerződést. Nem kell kivárni, amíg az előző, 4. sz. flotta hűségideje lejár. Az új tarifa többek között tartalmazza a hazai mobilszolgáltatók közül egyedül a Vodafone-nál bevezetett EU-roamingot (uniós országokban is hazai percdíjas hívás!), valamint beépített adatopciót. További felvilágosításért, flottaigazolásért és az aktuális akciókkal kapcsolatban forduljanak a megyei PSZ-vezetőkhöz, akik a Vodafone megyei ügyfélmenedzserei segítségével minden információt megadnak.

 

2016-os kedvezmények:
Ez ma Magyarországon az egyik legkedvezőbb tarifa. Pedagógusok részére a zárt oldalon megtekinthetők a mindenkori élő ajánlataink. KATTINTSON IDE A BELÉPÉSHEZ!
A zárt oldal bal oldali menüsorában választhatja ki a megtekinteni kívánt témák közül a PSZ Vodafone "új" Flotta ajánlatait.

 

2015-ös kedvezmények: vodafone-rendkivueli-akcio-a-psz-flotta-elofizetoi-reszere

2014-ös kedvezmények: flotta-kedvezmenyek

2012-ös kedvezmények: uj-psz-vodafone-flotta-dijszabas