Szabó Zsuzsanna Éva

  • PSZ
  • Szabó Zsuzsanna Éva

Elnök

SZABÓ ZSUZSANNA 1957-ben született a Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei Fehérgyarmaton. A nyíregyházi Bessenyei György Tanárképző Főiskolán szerzett tanító szakos diplomát, majd Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetemen közoktatási és érdekképviseleti vezető oklevelet.

Tanítói munkáját a szolnoki Széchenyi Körúti Általános Iskolában kezdte, folyamatosan osztályfőnökként is dolgozva. Részt vett pedagógusi komplex értékelési modellek és intézményi értékelési programok kidolgozásában és a Comenius 2000 minőségfejlesztési program támogató szakértői csoportjában.

1975-től a Pedagógusok Szakszervezetének tagja, 2000 óta alapszervezeti titkár. 2003-2008 között függetlenített titkár Jász-Nagykun-Szolnok megyében, emellett az Országos Vezetőség tagja. 2008 óta a Szakszervezet alelnöke, egyben a Szakszervezetek Együttműködési Fóruma ügyvivő testületének is tagja.

A PSZ XXIX. Tisztújító Kongresszusa 2018. június 30-án elnökké választotta. A Szakszervezetek Együttműködési Fóruma 2019-ben alelnökévé választotta.

Nincsenek termékek a kosárban.

X