OTP BANK kedvezménye

  • PSZ
  • OTP BANK kedvezménye

Az OTP Bank jelentős kedvezményeket biztosít a Pedagógusok Szakszervezete (PSZ) tagjai részére!

A Pedagógusok Szakszervezete és az OTP Bank Platina Munkáltatói Együttműködési Megállapodást kötött annak érdekében, hogy a szakszervezet tagjai – amennyiben a legnagyobb hazai bank szolgáltatásait választják – jelentős mértékű kedvezményeket tudjanak igénybe venni.

  • 2016. november 2-tól a kedvezmények igénybevételével az OTP lakossági bankszámla -vezetés, a lakástakarék-szerződéskötés, a lakás- jelzáloghitel és a személyi kölcsön igénylése esetén jelentős megtakarítást érhetnek el a Pedagógusok Szakszervezetének tagjai.
  • A PSZ  tagnak nem kell mást tennie, mint a kedvezmények igényléséhez fel kell keresnie valamelyik OTP bankfiókot, és be kell mutatnia  PSZ-tagkártyáját. A bankfiókban tájékoztatják a kedvezmény igénylésének módjáról, a lehetőségekről, és el is végzik a szükséges intézkedéseket, hogy a szakszervezeti tag élni tudjon a bank nyújtotta kedvezményekkel.
  • A lakossági bankszámlák vezetésében a bank nem különbözteti meg a régi és új ügyfelet, mindkét ügyfélkör részére biztosítja a számlavezetési díjkedvezményeket. Az OTP Bank a kezdő és a már több éves munkaviszonnyal rendelkező tanárok részére egyaránt biztosít számlavezetési szolgáltatást, a tanár igényei szerint választhat az egész egyszerű számlavezetéstől kezdve a prémium és privátbanki szolgáltatásokig bezárólag a széleskörű számlaválaszték közül.
  • Az OTP Bank által kibocsátott bankkártyával a szakszervezeti tag igénybe tudja venni az OTP Bank által tavasszal bevezetett OTP Kedvezményprogramot, a szerződött kereskedőknél bankkártyás vásárlás esetén a számlából különféle mértékű visszatérítést biztosít az OTP Bank, bankszámlán történő jóváírással.
  • A lakásépítés és lakásvásárlások számának erőteljes növekedése miatt az OTP Bank a kedvezményes termékek körébe bevonta a lakás- és jelzáloghitelt. A hitelek induló költségeinek 50-100%-os (a hitel összeghatárától függően) elengedése a szakszervezeti tag tanárok részére jelentős engedményt tartalmaz a lakás építésre, vásárlásra, felújításra felvett hitelek esetén.
  • A megállapodás tartalmazza, hogy az OTP Lakástakarékot számlanyitási díj nélkül tudja megnyitni a PSZ tagja, amennyiben bankszámláját a banknál vezeti, vagy bankszámlát nyit és munkabér átutalását az új számlára irányítja. A kedvező hozamú lakáscélú megtakarítás így még vonzóbbá válik a tagok részére.
  • Amennyiben a szakszervezeti tagnak gyorsan ingatlan fedezet nélküli hitelre van szüksége az OTP Bank személyi kölcsönt nyújt 1%-os kamatkedvezménnyel.
  • Minden szakszervezeti tag, aki él a banki kedvezményekkel és igénybe veszi a Platina Munkáltatói Számlacsomag szerződési lehetőséget a bank honlapján keresztül, évente egyszeri alkalommal 24 ezer Ft értékű OTP Travel bont igényelhet, melyet felhasználhat az utazási irodában megrendelt utazások kifizetésekor.

   További információért ide kattints!

ÉLJ A KIZÁRÓLAG PSZ-TAGOKNAK SZÓLÓ KEDVEZMÉNNYEL!

Nincsenek termékek a kosárban.

X