Etalon Film Kiadó

Etalon Film Kiadó

 

PSZ-tagok kedvezményes vásárlási szabályzata

A Pedagógusok Szakszervezete (PSZ) és az Etalon Film Kiadó és Kereskedelmi Kft. együttműködési megállapodást kötöttek annak érdekében, hogy a PSZ-tagjai jelentős kedvezménnyel tudják megvásárolni a kiadó gondozásában megjelent filmeket, könyveket. A megállapodás célja, hogy elősegítsék a keresztény kultúra értékeinek megóvását, népszerűsítését.

A megállapodás értelmében a Kiadó kedvezményes vásárlást biztosít az alábbiak szerint:A kedvezményre jogosultak köre: PSZ-tagok, beleértve a családtagjaikat is (férj/ feleség, gyerek(ek)).

Érvényesíthető: a PSZ-tagkártyával, az azon található egyedi azonosító, vagyis a tagkártya számának megadásával.

A kedvezmény igénybe vehető a Kiadó gondozásában megjelent bármely termék vásárlása esetén a készlet erejéig.

A kedvezmény mértéke egységesen 20 %, amely a termék normál bruttó fogyasztói árából kerül érvényesítésre. Akciós árból már további kedvezményt (így a PSZ-kedvezményt sem) a Kiadó nem tud biztosítani.

A PSZ-tagok a kedvezményt az év bármely részében igénybe tudják venni, nincsen időszakhoz kötve.

A kedvezmény közvetlenül a kiadó ügyfélszolgálatán (1026 Budapest, Endrődi S. u. 60/A) vagy webáruházában történő vásárlás (http://www.keresztenyfilmek.hu/ ) esetén érvényesíthető, kereskedelmi partnereinknél nem tudják igénybe venni.

Vásárlás menete:

A kizárólag pedagógusoknak szóló kedvezmény érvényesítéséhez szükséges, hogy a PSZ-tag regisztrálja magát a  www.keresztenyfilmek.hu webáruházban a PSZ-tagkártyáján szereplő egyedi azonosítóval. (A webáruház nyitóoldalán kattintson a bal oldalon található PSZ-tagkártya kicsinyített képére, innen indíthatja a regisztrációt.).

A vásárlás első lépéseként lépjen be, mint regisztrált PSZ-tag, ezt követően a webáruház már a kedvezménnyel csökkentett árat fogja mutatni a „Kosár”-ba helyezett termékeknél.

Minden egyéb kérdésben, így különösen a rendelés folyamata, a fizetési módok, a szállítási lehetőségek vonatkozásában a webáruház Általános szerződési feltételei az irányadóak.

Akciók

2018. szeptember 18-30-ig 50% kedvezmény az alábbi 10 filmre, továbbá ingyenes kiszállítás 5000 Ft feletti vásárlás esetén az akció ideje alatt.
Az összes akciós kiadvány megtekintéséhez kattintson ide!

 

Az alábbi akció a következő linken érhető el: http://www.keresztenyfilmek.hu/hirdetes-119/a-francia-filmmuveszet-remekei-i-128

2017. november 3-5. között immár VI. alkalommal rendezi meg

 az Etalon kiadó a Keresztény Film- és Könyvnapokat,

 idén Fatima üzenetének jegyében.

A rangos esemény helyszíne az Uránia Nemzeti Filmszínház lesz

Fővédnökök:

Dr. Beer Miklós a Váci egyházmegye megyéspüspöke

Dr. Semjén Zsolt miniszterelnök – helyettes

 

Előrendelési akció!

Az akció keretében 10 % kedvezménnyel rendelheti meg legújabb DVD kiadványainkat 2017. november 5-ig!