A Magyar Közoktatás napja – Vitafórum

Események betöltése

A Magyar Közoktatás napja – Vitafórum

november 26. -16:30 - 18:00

A Pedagógusok Szakszervezete (PSZ) a magyar közoktatás napját 1991-től, minden év november 22-én tartja meg. A PSZ a hazai közoktatás helyzetének, gondjainak bemutatására, valós társadalmi megítélésének elősegítésére, az országos és a helyi döntések, a közös cselekvés kialakítására kezdeményezte ennek a napnak a létrejöttét. A PSZ olyan akciónapot kívánt létrehozni, amelyen felhívják a döntéshozók és a közvélemény figyelmét a közoktatás stratégiai jelentőségére, fejlesztésének szükségességére. Az akciónapokkal olyan döntések megszületését kívánjuk elősegíteni, amelyekben kifejeződik a nemzet gondoskodása saját jövőjéről, és amelyekben nem szorulnak háttérbe a szakmai szempontok, a tanulói, szülői és a pedagógusérdekek.

Ezen gondolatok jegyében a PSZ 2021. november 26-án, pénteken 16.30 órától (a koronavírus-járvány miatt) online térben a “Magyar közoktatás válsága” címmel nyilvános vitát rendez. A vitaindító előadást dr. Nahalka István oktatáskutató tartja.

A vita nyilvános, de regisztrációhoz kötött! A jelentkezem az eseményre gombbal lehet regisztrálni 2021. november 26-án, pénteken 15 óráig. A fórum kezdete előtt a regisztrált e-mail címekre kiküldjük a Zoom csatlakozáshoz szükséges linket! A Zoom felületének korlátja 100 fő. 

A vitát a Pedagógusok Szakszervezete (PSZ) Facebook-oldalán is lehet követni élőben. Csatlakozzon hozzánk! https://www.facebook.com/pedagogusok.szakszervezete/

Esemény megosztása

  • Ez az esemény elmúlt.

Részletek

Dátum:
november 26.
Időpont:
16:30 - 18:00
Esemény kategória:

Helyszín

Zoom meeting
Online, Magyarország
Honlap:
https://pedagogusok.hu

Szervező

Pedagógusok Szakszervezete
Telefon:
+36-1-322-8452
E-mail:
psz@pedagogusok.hu
Honlap:
www.pedagogusok.hu

Nem lehet jelentkezni az eseményre.

Nincsenek termékek a kosárban.

X