Hírek

Felhívás

Felhívás

Az alábbiakban közzétesszük Kordás Lászlónak, a MASZSZ elnökének felhívását:

„Néhány csuklómozdulat és pár (ujj)perc.

Kordás László, a Magyar Szakszervezeti Szövetség elnöke arra kér mindenkit, hogy támogassa a 'rabszolgatörvény' ellen tiltakozó szakszervezetek kezdeményezését és küldjön egy levelet Áder Jánosnak erre a linkre kattintva:

ahang.hu/rabszolgatorveny

Ezekben a napokban a köztársasági elnök lesz az egyetlen, aki még megakadályozhatja azt a törvényt, ami az utóbbi évek egyik legnagyobb társadalmi fölháborodását okozta Magyarországon. Tegnap kapta kézhez a törvényjavaslatot, amit elvileg 5 napja van aláírni. Neked 2 perc elég megüzenni neki most azonnal, hogy nem értesz egyet a törvénnyel. Már ha nem értesz vele egyet.

Az utcai tiltakozások mellett minden egyéb eszközzel is segítenünk kell a szakszervezeteket, jelen esetben azzal, hogy mi is küldünk egy e-mailt a köztársasági elnöknek! Aki valószínűleg nem fogja olvasni ezeket a leveleket, de egy dolgot biztosan fog tudni: hogy hányan küldtek neki levelet. Mi pedig vissza tudjuk követni és meg tudjuk mutatni, hogy hány ezer állampolgár kérte őt, hogy ne írja alá. Légy kérlek az egyik, ha egyetértesz."