Hírek

Újabb esély adódott az építő párbeszédre

Újabb esély adódott az építő párbeszédre

Oktatási fórumot tartott Szekszárdon a PSZ Tolna Megyei Szervezete, valamint a Szekszárdi és a Tamási Tankerületi Központ.

                                                                                                                    

„Kormányzati elképzelések, fejlesztések, szociális párbeszéd. Ezen csomópontok érintésével haladt a lehetséges megoldások felé a Tolna Megyei Köznevelési Fórum 2018, a Pedagógusok Szakszervezete (PSZ) Tolna Megyei Szervezete és a Szekszárdi és Tamási Tankerületi Központ közös rendezvénye” – írta a teol.hu.

A rendezvényen részt vett Maruzsa Zoltán helyettes államtitkár, Solti Péter, a KK elnöke, Gloviczki Zoltán, az Oktatási Hivatal elnöke, Szabó Zsuzsa alelnök és több megyei PSZ-elnök is. „Az oktatási irányítással nemcsak országos szinten, hanem megyei fórumokon is szükséges tartani a kapcsolatot – hangsúlyozta a szakszervezeti vezető. – Megismertük a minisztérium, a Klebelsberg Központ, az Oktatási Hivatal működését és terveit. Egy olyan, szakmai szempontból sikeres rendezvény van mögöttünk, mely megteremtette a további párbeszéd lehetőségét. Ennek bizonyára lesz hozadéka a jövőben” – mondta Fülöpné Szűcs Mária a Tolna megyei hírportálnak.

 

https://www.teol.hu/kozelet/helyi-kozelet/ujabb-esely-adodott-az-epito-parbeszedre-1061231/