Hírek

Színes diplomás pedagógusokat köszöntöttek Tamásiban

Színes diplomás pedagógusokat köszöntöttek Tamásiban

Tamásiban, a Würtz Ádám Általános Iskolában 8 arany-, 3 gyémánt- és 1 gránit diplomának örülhettek nyugdíjas pedagógusok 2017. június 10-én. Munkájukat megköszönte Porga Ferenc polgármester, Fülöpné Szűcs Mária, a PSZ Tolna megyei elnöke, és Gasparics László igazgató.

                                                                                                                                                                                          

A Würtz Ádám Általános Iskolában nyugdíjas pedagógusok gyülekeztek az intézmény aulájában 2017. június 10-én. Már második évben szerveztük meg a színes diplomák átadását. Ez alkalommal közel 40 nyugdíjas kolléga találkozott, hogy ünnepelhesse a 12 színes diplomás kollégáját.
Köszöntöttük és ünnepeltük azokat a kollégákat, akik több évtizeden keresztül meghatározói, mozgató rúgói voltak a város kulturális, sport és közéletének.Több generációt neveltek, elindították őket az életben. Munkájuk során mindannyian kimagasló eredményeket értek el tanítványaik oktatásában, nevelésében. Tudták, hogy sikeresek csak akkor lehetnek, ha szeretik tanítványaikat, hivatásukat, jó kapcsolatot tartanak fenn a szülőkkel a gyermekek érdekében. Ez határozza meg a pedagógiai munka sikerét.
Például szolgáltak az utánuk következő pedagógus generációknak is.
Ez alkalommal 8 fő arany-, 3 fő gyémánt- és 1 fő gránit diploma átadására került sor.
Az intézmény diákjai kedves műsorral köszöntötték a jelenlévőket. Gasparics László igazgató, aki mindenben segítette a találkozó sikeres megszervezését,  köszönetet mondott a példaadásért, a lelkiismeretes helytállásért.
A város önkormányzata nevében, Porga Ferenc polgármester jutalommal és díszebéddel fejezte ki köszönetét és megbecsülését a nyugdíjas pedagógusoknak.
A PSZ Tolna megyei szervezetének elnöke, Fülöpné Szűcs Mária is megköszönte a kollégák helytállását és virágot adott át az ünnepelteknek.
Az intézmény egy volt diákja pedig anyagi támogatást ajánlott fel a színes diplomák mellé.
Jó volt látni a régen találkozott kollégák örömkönnyeit, hallgatni felelevenített emlékeiket.
Köszönet támogatóinknak, a nyugdíjas klub tagjainak, segítőinknek, akik lehetővé és emlékezetessé tették ünnepeltjeinknek e szép napot. Bízom abban, hogy jövőre is  mellénk állnak támogatóink, segítőink, hogy ismét találkozhassunk!


Szép Ferencné
megyei nyugdíjas tag. vezető