Hírek

Eötvös József-emlékérmek átadása a PSZ székházában

Eötvös József-emlékérmek átadása a PSZ székházában

A pedagógusnap alkalmából kitüntetéseket adtak át a Pedagógusok Szakszervezetének országos vezetői.

                                                                                               

 

Az Eötvös József-emlékérem bronz, ezüst és arany fokozatát adta át Budapesten, a PSZ székházában Galló Istvánné elnök, Szabó Zsuzsa és Gosztonyi Gábor alelnök a 2017. június 8-án tartott pedagógusnapi ünnepségen.

 

Galló Istvánné elnök ünnepi beszédében jelezte: ma különösen nehéz szakszervezeti tisztségviselőnek lenni. A köznevelési rendszer átalakítása - amely még nem fejeződött be - az idén is komoly próbatétel elé állította a pedagógustársadalmat. Megváltozott a világ és a szakszervezetnek, a szakszervezeti tisztségviselő munkájának is igazodnia kell a változásokhoz. Ma az érdekképviseleti munka olyan szolgálat, amelynek végzéséhez töretlen hitre van szükség - mondta az elnök.

 

Köszöntöttük Szabó Andrásnét, Kati nénit is abból az alkalomból, hogy 71 éve tagja a Pedagógusok Szakszervezetének. Meglepetéssel is készült a PSZ: Kati néni találkozhatott legkedvesebb tanítványával, Lukács Sándor színművésszel, aki elmesélte: az ő legkedvesebb tanító nénijének nagy szerepe van abban, hogy színművész lett. Mindketten emléklapot kaptak a Pedagógusok Szakszervezetétől.

 

Az Eötvös József-emlékérem bronz, ezüst és arany fokozatát 38-an vették át, egy pedagógus pedig elnöki dicséretben részesült. A díjazottak névsora a Pedagógusok Lapja júniusi számában olvasható!

 

TEKINTSE MEG KÉPGALÉRIÁNKAT!