Hírek

Ülést tartott az Országos Vezetőség

Ülést tartott az Országos Vezetőség

Sajátosságaik figyelembe vételével döntenek a PSZ megyei szervezetei: kit választanak, kit bíznak meg azzal, hogy képviselje a szakszervezet érdekeit a tankerületi központokban – így döntött az Országos Vezetőség 2016. november 21-én tartott ülésén.

                                                                                                                      

A Pedagógusok Szakszervezetének Országos Vezetősége a képviselők számára decemberre tervezett képzés időpontját 2017 januárjára módosította.

Az ülésen Galló Istvánné beszámolt az őszi országjárás tapasztalatairól. Szükségesnek tartotta, hogy évente legalább egy alkalommal minden szakszervezeti tag vegyen részt az értekezleteken, mert tájékozódhat a legfontosabb változásokról. Javaslatot tett arra, hogy a meglévő szakmai tagozatok mellett alakuljon meg az adminisztratív-technikai dolgozók érdekeit is hangsúlyosan képviselő országos tagozat. A tagozatok koordinálásáért felelős Gosztonyi Gábor alelnök jelezte: tervezik szakképzési és vezetői tagozat megalakítását is. Ez a következő esztendő első negyedévének lesz a feladata.

Szabó Zsuzsa alelnök azokról a kedvezményekről adott tájékoztatást, amelyeket - partnereivel együtt - a szakszervezet kínál tagjainak.

A képgaléria megtekintéséhez kattintson ide!