Hírek

Eötvös József-emlékplakett átadás

2015. november 23-án a Budapest XIII. kerületi Pannónia Általános Iskolában egy nevelési értekezlet keretében adta át Szabó Zsuzsanna, a Pedagógusok Szakszervezete alelnöke az Eötvös József-emlékplakettet a Magyar Közoktatás Napja alkalmából. Az intézmény kollektívája nevében Varga Márta igazgató asszony vette át a kitüntetést. A kerületi PSZ állófogadáson látta vendégül a kollégákat

 Eötvös József-emlékplakett átadás

2015. november 23-án a Budapest XIII. kerületi Pannónia Általános Iskolában egy nevelési értekezlet keretében adta át Szabó Zsuzsanna, a Pedagógusok Szakszervezete alelnöke az Eötvös József-emlékplakettet a Magyar Közoktatás Napja alkalmából. Az intézmény kollektívája nevében Varga Márta igazgató asszony vette át a kitüntetést. A kerületi PSZ állófogadáson látta vendégül a kollégákat. A rendezvényen megjelent a fenntartó részéről Szabó Diána megbízott tankerületi igazgató asszony is. Szabó Zsuzsanna elmondta a közösségnek, hogy ezt az elismerést leginkább az intézményi alapszervezet tagságának, a sikeres érdekképviseleti munkának köszönhetik. Az iskola intézményi alapszervezeti titkára Györök Attiláné, aki egyben a járási PSZ-vezetőség tagja is, titkárhelyettes és a segélyezési bizottság tagja (korábban vezetője volt). Segítségével sikerült a taglétszám folyamatos bővítése. Évek óta mozgósítja a PSZ rendezvényeire a tagságot.

 

Képaláírás: Balról jobbra:

Gálné Molnár Klára, tanügyi referens (KLIK Bp. XIII. Tankerület); Szabó Diána, megbízott tankerületi igazgató (KLIK Bp. XIII. Tankerület); Lombosné André Adrienne, járási titkár (Pedagógusok Szakszervezete Budapest XIII. Kerületi Szervezete); Varga Márta, intézményvezető (Bp. XIII. kerületi Pannónia Általános Iskola); Szabó Zsuzsanna, alelnök (Pedagógusok Szakszervezete)