Hírek

A PSZ elnöke a Klubrádió, az ATV és a TV2 műsoraiban

A napokban a Klubrádió Hetes stúdió és Reggeli gyors, az ATV Start, Egyenes beszéd és a TV2 Mokka című műsorainak vendége volt Galló Istvánné. Letölthetõ hanganyagok! Linkek a videotárhoz!

A PSZ elnöke a Klubrádió, az ATV és a TV2 műsoraiban

Július 2-án a Klubrádió Hetes stúdió című műsorában arról a kormánypárti javaslatról kérdezték a PSZ elnökét, mely szerint tanév közben is legyen lehetõsége a fenntartóknak inztézményeik átszervezésére, megszűntetésére. Július 6-án a Reggeli gyorsban pedig a mindennapos testnevelés bevezetésérõl beszélt Galló Istvánné. A műsorok hanganyaga letölthetõ a lap alján!

Július 5-én reggel az ATV Start című műsorában az önkormányzati iskolák egyházi kezelésbe adásával kapcsolatos PSZ álláspontról beszélt Galló Isvánné. A műsor ide kattintva megtekinthetõ.

A TV2 Mokka című műsorában a fiatalkori krízisekkel kapcsolatos tanár-szülõ együttműködésrõl kérdezték a PSZ elnökét. A műsort ide klikkelve tekinthetõ meg.

Július 8-án az ATV Egyenes beszéd című műsorában az Oktatási államtiktkár közoktatást érintõ új bejelentésire reagált. A műsor ide klikkelve tekinthetõ meg.

Kapcsolódó dokumentumok: