Hírek

XVI. ORSZÁGOS PEDAGÓGUS-TENISZVERSENY

A Balatonalmádi Tenisz Klub és a Pedagógusok Szakszervezete (PSZ) immár tizenhatodik alkalommal rendezi meg az Országos Pedagógus Teniszbajnokságot.

XVI. ORSZÁGOS PEDAGÓGUS-TENISZVERSENY

A Balatonalmádi Tenisz Klub és a Pedagógusok Szakszervezete (PSZ) immár tizenhatodik alkalommal rendezi meg az Országos Pedagógus Teniszbajnokságot.

Időpont: 2015. július 3–4–5. (péntek–szombat–vasárnap).

Helyszín: Balatonalmádi, a Szent Erzsébet ligetben (Öregparkban) lévő, 6 db salakos teniszpálya.

Helyszíni jelentkezés: 2015. július 3. pénteken 13 óráig.

Mérkőzések: pénteken 14 órától kezdődnek, döntők: vasárnap kora délután.

A részvétel feltétele: pedagógus-oklevél, oktató-nevelő munkában való részvétel. (Az oklevél vagy hiteles másolatának bemutatása a versenyre jelentkezéskor kötelező.)

Nevezési díj: személyenként 5000 Ft, amelyet a helyszínen, a regisztráláskor kell fizetni.

Szállás: A Pedagógusok Szakszervezete július 3–4-én minden PSZ-tag résztvevő számára ingyenes szállást biztosít (reggelit nem!) a PSZ Győr városi-körzeti szervezetének üdülőjében (Balatonalmádi, Mikszáth K. út 12. Információ: Torma Tiborné, tel.: 70/375-6305). A szakszervezeten kívüliek a szállást önköltségi áron ve­hetik igénybe. A sportszerű viselkedést a szálláshelyen is elvárjuk!

A Balatonalmádi Tenisz Klub gondoskodik a megfelelő versenyfeltételekről, továbbá ingyenes strandbelépőt ad a részt­vevőknek.

Utazás egyénileg: További információt a verseny főszervezőjétől, Dudás Zsolttól, a klub elnökétől (a 06/20/48-38-780-as telefonszámon, e-mail: almaditenisz@gmail.com, www.almaditenisz.hu) és a PSZ Országos Irodájától (06/1/322-8453; www.pedagogusok.hu) kap­hat­nak az érdeklődők.

Előzetes jelentkezés: 2015. június 20-áig a PSZ Országos Irodájánál (1068 Budapest, Városligeti fasor 10., telefon és fax: 06/1/322-8464, e-mail: pedlap@pedagogusok.hu). A jelentkezők írják meg levelezési címüket, munkahelyük címét, szakszervezeti tag­könyvük számát, születési idejüket, és hogy szállásra, illetve étkezésre tartanak-e igényt.