Hírek

Alkotó pedagógusok régiós XVII. képzõművészeti tárlata és XIV. elõadó művészeti bemutatója

Meghívó Csongrád, Bács-Kiskun, Békés és Jász-Nagykun-Szolnok megye aktív és nyugdíjas pedagógusai részére, akik szakmai munkájuk mellett művészi tevékenységet is folytatnak,  hogy vegyenek részt a XVII. képzõművészeti tárlaton és a XIV. elõadó művészeti bemutatón.

Alkotó pedagógusok régiós XVII. képzõművészeti tárlata és XIV. elõadó művészeti bemutatója

A Pedagógusok Szakszervezete Csongrád, Békés, Bács-Kiskun, Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Szervezete, a Szentesi Közös Önkormányzati Hivatal és a Szentesi Művelõdési Központ meghívja az eddigi résztvevõket - Csongrád, Bács-Kiskun, Békés és Jász-Nagykun-Szolnok megye alkotóit- és mindazokat az aktív és nyugdíjas pedagógusokat, akik szakmai munkájuk mellett művészi tevékenységet is folytatnak, hogy vegyenek részt a XVII. képzõművészeti tárlaton illetve a XIV. elõadó művészeti bemutatón.

A kiállítás idõpontja: 2014. április 5-május 3-ig, helyszíne a Tokácsli Galéria (Szentes, Kossuth tér 5.). A pályázati műalkotások beadási határideje: 2014. március 3.

Az elõadó művészeti idõpontja: 2014. április 26. (szombat) 15 óra, helyszíne a Móricz Zsigmond Művelõdési Ház (Szentes, Ady Endre u. 36.). Nevezési határidõ: 2014. április 10.

Minden érdeklõdõnek, alkotó pedagógusnak sikeres munkát, a fellépõnek sikeres felkészülést kívánunk!

 

A részletes felhívások letölthetõek, csatolt fájlként!

Kapcsolódó dokumentumok: