Hírek

XII. Országos Pedagógus Sportnapok és XIII. Országos Pedagógus Teniszverseny

Felhívás az idei versenyekre.

XII. Országos Pedagógus Sportnapok és XIII. Országos Pedagógus Teniszverseny

 Felhívás a XII. Országos Pedagógus Sportnapokra

A Pedagógusok Szakszervezete (PSZ) úszás (2 korcsoportban: 50 éves korig, 50 éves kor fölött), kispályás labdarúgás műfüves pályán (férfi), kosárlabda (nõi), asztalitenisz, darts, keresztrejtvény és sakk sportágakban országos pedagógusbajnokságot szervez a tanév végén SZOLNOKON.

Idõpont: 2012. június 23–24-én (szombat–vasárnap).

Megnyitó: szombaton, 10.30 órakor.

Eredményhirdetés: vasárnap, 14.00 óra­kor, illetve a döntõket követõen.

Helyszín: Szolnok, Széchenyi városrész sportlétesítményei

 A jelentkezés, nevezés feltételeirõl, valamint a szállás és étkezés költségeirõl a Pedagógusok Lapja következõ lapszámában adunk részletes tájékoztatást.

Kérjük a kollégákat, szervezzék a csapatokat, kezdjék el a felkészülést.

 Bõvebb információ: telefon/fax: 06/1/322-2249; e-mail: psz@pedagogusok.hu

 

Felhívás a XIII. Országos Pedagógus Teniszversenyre

A Balatonalmádi Tenisz Klub és a Pedagógusok Szakszervezete (PSZ) immár tizenharmadik alkalommal rendezi meg az Országos Pedagógus Teniszbajnokságot.

Idõpont: 2012. július 6–7–8. (péntek–szombat–vasárnap). Mérkõzések: pénteken, 13 órától, döntõk: vasárnap, kora délután.

Helyszín: Balatonalmádi, a Szent Erzsébet ligetben (Öregparkban) lévõ, 6 db salakos teniszpálya.

Versenyszámok: férfi egyéni 40 éves korig, 40–55 éves kor között, 55 éves kor fölött; férfi nyílt páros; nõi egyéni 40 éves korig, 40–50 éves kor között, 50 éves kor fölött; nõi nyílt páros.

A részvétel feltétele: pedagógus-oklevél, oktató-nevelõ munkában való részvétel. (Az oklevél vagy hiteles másolatának bemutatása a versenyre jelentkezéskor kötelezõ.)

Nevezési díj: személyenként 5000 Ft, amelyet a helyszínen, a regisztráláskor kell fizetni.

Szállás, utazás: A Pedagógusok Szakszervezete július 6–7-én minden PSZ-tag résztvevõ számára ingyenes szállást biztosít (reggelit nem!) a PSZ Gyõr városi-körzeti szervezetének üdülõjében (Balatonalmádi, Mikszáth K. út 12. Információ: Torma Tiborné, tel.: 70/375-6305). A szakszervezeten kívüliek a szállást önköltségi áron ve­hetik igénybe. Foglalás határideje (a PSZ-tagkönyv számának megadásával): 2012. június 15-ig. A sportszerű viselkedést a szálláshelyen is elvárjuk!

A Balatonalmádi Tenisz Klub gondoskodik a megfelelõ versenyfeltételekrõl, továbbá ingyenes strandbelépõt ad a résztvevõknek, és partit szervez szombaton estére.

A szállás költsége: br. 2800 Ft/fõ/éjszaka +440 Ft/fõ/nap IFA. (Ezt a PSZ-tagoknak ingyenesen biztosítjuk.)

A szakszervezeti tagság igazolásához PSZ-tagkönyv bemutatása szükséges!

Utazás egyénileg.

További információt a verseny fõszervezõjétõl, Dudás Zsolttól, a klub elnökétõl (a 06/20/48-38-780-as telefonszámon, e-mail: btc@invitel.hu) és a PSZ Országos Irodájától (06/1/322-8453; www.pedagogusok.hu) kaphatnak az érdeklõdõk.

Elõzetes jelentkezés: 2012. június 15-ig a PSZ Országos Irodájánál (1068 Budapest, Városligeti fasor 10., telefon és fax: 06/1/322-8464, e-mail: pedlap@pedagogusok.hu). A jelentkezõk írják meg levelezési címüket, munkahelyük címét, szakszervezeti tagkönyvük számát. Jelöljék meg, hogy milyen versenyszámban indulnak, és hogy szállásra, illetve étkezésre tartanak-e igényt.