Hírek

Az Országos Vezetõség ülése

Az Országos Vezetõség ülése

A Pedagógusok Szakszervezete meghívta a 2014. április 6-i parlamenti választásokon induló politikai pártok oktatáspolitikusait, hogy ismertessék pártjuk elképzeléseit az oktatás jövõjérõl.

Az Oktatáspolitikai Fórum 2014. március 1-jén (szombaton) 10 órától aFáklya Klubban (1068 Budapest, Csengery utca 68.) lesz. A rendezvény várhatóan 14 óráig tart. Az utazás költsége a területi szervezeteket terheli.

Kérjük azokat, akik személyesen kívánnak részt venni az eseményen, hogy legkésõbb február 25-én, kedden 16 óráig regisztráljanak a psz@pedagogusok.hu e-mail címen.

A fórum arra is lehetõség, hogy kiderüljön, a pártok oktatáspolitikai elképzeléseibe hogyan épülnek be, beépülnek-e a PSZ elvárásai az oktatás jövõjérõl. Ezeket az elvárásokat a PSZ XX. és XXI. Kongresszusa alakította ki. Az elfogadott határozatokat a PSZ már korábban elküldte a politikai pártok elnökeinek, azért, hogy tájékoztathassák a tagságukat róla.

A PSZ meghívását elfogadó elõadók 20 perces elõadása után az elhangzottakkal kapcsolatban kérdések feltevésére, illetve az azokra adott válaszok meghallgatására nyílik lehetõség.

A PSZ a fórumra várja a közoktatásban tevékenykedõ társszakszervezetek vezetõit és tagjait is.

 

Budapest, 2014. február 24.