Hírek

A PSZ parlamenti vitanapot kezdeményez a köznevelési törvény beveztésének elõkészítettségérõl

Töltse ki online kérdõívünket! A PSZ a Magyar Országgyűlés képviselõihez fordult, kezdeményezi egy parlamenti vitanap megtartását és egy parlamenti bizottság létrehozását a köznevelési törvény bevezetésének elõkészítettségérõl. Közlemény, levél az országgyűlési képviselõknek. Szóljon hozzá Ön is!

A PSZ parlamenti vitanapot kezdeményez a köznevelési törvény beveztésének elõkészítettségérõl

Kérjük segítse munkánkat,  online kérdõívünk kitöltésével nyilvánítson véleményt, egyet ért-e kezdeményezésünkkel! Ide kattintva érhetõ el a kérdõív!

A kérdõív eredményeirõl a cikk végén folyamatosan tájékoztatjuk olvasóinkat!

A cikk végén szöveges véleményét is elmondhatja!

 

PEDAGÓGUSOK SZAKSZERVEZETE (PSZ)

SAJTÓKÖZLEMÉNY

 A Pedagógusok Szakszervezete a mai napon a Magyar Országgyűlés képviselõihez fordult, melyben kezdeményezi egy parlamenti vitanap megtartását és egy parlamenti bizottság létrehozását a köznevelési törvény bevezetésének elõkészítettségérõl.

Kezdeményezésünkkel arra kívánjuk a döntéshozók figyelmét felhívni, hogy véleményünk szerint a közoktatás rendszerének átalakításához szeptember végén még nincsenek meg azok a feltételek, melyek garantálnák a rendszer további zavartalan működését.

A parlamenti vitanap megtartásától, illetve a parlamenti bizottságtól azt várjuk, hogy tekintse át felvetéseinket, s amennyiben helyt ad észrevételeinknek, módosítson a törvény érintett rendelkezései bevezetésének idõpontján.

Budapest, 2012. szeptember 24.

Pedagógusok Szakszervezete

Melléklet: Levél a parlamenti képviselõknek

eddig 1008 fõ szavazott

eredmények:

Igen. (pedagógus vagyok) 798  79,2% Igen. (nem vagyok pedagógus) 169  16,8% Nem. (pedagógus vagyok) 28  2,8% Nem. (nem vagyok pedagógus) 13  1,3% Kapcsolódó dokumentumok: