Etalon Film Kiadó

Etalon weboldala

 

A WEBOLDAL ELÉRÉSÉHEZ KATTINTSON A KÉPRE!

PSZ-tagok kedvezményes vásárlási szabályzata

 

 

A Pedagógusok Szakszervezete (PSZ) és az Etalon Film Kiadó és Kereskedelmi Kft. együttműködési megállapodást kötöttek annak érdekében, hogy a PSZ-tagjai jelentős kedvezménnyel tudják megvásárolni a kiadó gondozásában megjelent filmeket, könyveket. A megállapodás célja, hogy elősegítsék a keresztény kultúra értékeinek megóvását, népszerűsítését.

 

A megállapodás értelmében a Kiadó kedvezményes vásárlást biztosít az alábbiak szerint:

  • A kedvezményre jogosultak köre: PSZ-tagok, beleértve a családtagjaikat is (férj/ feleség, gyerek(ek)).
  • Érvényesíthető: a PSZ-tagkártyával, az azon található egyedi azonosító, vagyis a tagkártya számának megadásával.
  • A kedvezmény igénybe vehető a Kiadó gondozásában megjelent bármely termék vásárlása esetén a készlet erejéig.
  • A kedvezmény mértéke egységesen 20 %, amely a termék normál bruttó fogyasztói árából kerül érvényesítésre. Akciós árból már további kedvezményt (így a PSZ-kedvezményt sem) a Kiadó nem tud biztosítani.
  • A PSZ-tagok a kedvezményt az év bármely részében igénybe tudják venni, nincsen időszakhoz kötve.
  • A kedvezmény közvetlenül a kiadó ügyfélszolgálatán (1026 Budapest, Endrődi S. u. 60/A) vagy webáruházában történő vásárlás (http://www.keresztenyfilmek.hu/) esetén érvényesíthető, kereskedelmi partnereinknél nem tudják igénybe venni.

Vásárlás menete:

  • A kizárólag pedagógusoknak szóló kedvezmény érvényesítéséhez szükséges, hogy a PSZ-tag regisztrálja magát a www.keresztenyfilmek.hu webáruházban a PSZ-tagkártyáján szereplő egyedi azonosítóval. (A webáruház nyitóoldalán kattintson a bal oldalon található PSZ-tagkártya kicsinyített képére, innen indíthatja a regisztrációt.).

A vásárlás első lépéseként lépjen be, mint regisztrált PSZ-tag, ezt követően a webáruház már a kedvezménnyel csökkentett árat fogja mutatni a „Kosár”-ba helyezett termékeknél.

  • Minden egyéb kérdésben, így különösen a rendelés folyamata, a fizetési módok, a szállítási lehetőségek vonatkozásában a webáruház Általános szerződési feltételei az irányadóak.

 

Akciók

Az alábbi akció a következő linken érhető el: http://www.keresztenyfilmek.hu/hirdetes-119/a-francia-filmmuveszet-remekei-i-128