Fonyód - Bélatelep - a PSZ Baranya megyei szervezetének üdülõje

 

Kapcsolódó galériák:

Fonyód - Bélatelep

ÜDÜLÉSI TÁJÉKOZTATÓ

 

A Pedagógusok Szakszervezete Baranya Megyei Szervezete 2016-ban is kedvező üdülési lehetőséget kínál Fonyód-Bélatelepen a Wekerle u. 34. sz. alatt lévő üdülőjében.

Az üdülőben 3 db négyágyas szoba és 2 db kétágyas szoba található. A kétágyas szobák egy gyermek részére pótágyazhatók. A beutalók igénylésénél kérjük figyelembe venni, hogy gyermek csak két éves kor felett vihető.

A konyha jól felszerelt kisebb főzésre, melegítésre kiválóan alkalmas. Családonként külön fagyasztós hűtőszekrényt biztosítunk. A földszinten és az emeleten egy-egy fürdő áll vendégeink rendelkezésére.

Parkolás a zárt udvarban biztosított. Az udvaron szalonnasütő, grillezésre alkalmas felszerelés, ping-pong asztal, kerékpár tároló található, valamint napágyak teszik kellemesebbé az ott tartózkodást.

Kulturált fürdési lehetőséget nyújt a pár perc sétával elérhető szabad strand.

Turnusok időpontja:   

Főszezon:

június 15.

-

június 22.

 

június 23.

-

június30.

 

július 1.

-

július 8.

 

július 9.

-

július 16.

 

július 17.

-

július 24.

 

július 25.

-

augusztus 1.

 

augusztus 2.

-

augusztus 9.

 

augusztus 10.

-

augusztus 17.

 

augusztus 18.

-

augusztus 25.

Beutalók ára:

 

 

négyágyas szoba

36.000 Ft

 

kétágyas szoba

30.000 Ft

         

                         

A beutalók ára 8 napos turnusra és szobánként értendő.

A főszezonon kívül, június 1-től június 14-ig, illetve augusztus 25 és augusztus 31. között az üdülő igénybe vehető 1500 Ft/fő/nap díj ellenében, előzetes egyeztetés alapján.

Ágynemű huzatot, és lepedőt hozni kell, ezek felhúzását ellenőrizzük , ha mégsem hoz a vendég,
pótoljuk , de 1000.-Ft /garnitúra díjat számolunk fel !

Háziállatot az üdülőbe behozni nem szabad!

Az üdülési igények bejelentésének határideje 2016. április 29, a beutaló jegyek árát 2016. május 15-ig kell befizetni előzetes egyeztetés után személyesen (7633 Pécs, Bánki D.u.2.), vagy átutalással a Pedagógusok Szakszervezete Baranya Megyei Szervezete OTP-nél vezetett 11731001-20018834 számlára.

 

Amennyiben a befizetés a határidőig nem történik meg, az igényt semmisnek tekintjük, a megmaradt beutalókat újra meghirdetjük.

Az újra meghirdetett beutalók árát az igénybejelentést követő három héten belül kell kiegyenlíteni.

A kifizetett jegyek árát nem áll módunkban visszafizetni, kivéve rendkívüli esetben, igazolásra. Ez esetben a befizetett összeg 80%-át visszatérítjük, ha a bejelentés az üdülés megkezdése előtt legalább egy héttel megtörténik.

Beutaló telefonon a 72/232-022-es számon, hétköznap 9 és 12 óra között igényelhető, illetve e-mailben is a mellékelt nyomtatványon a pszbaranya@pedagogusok.hu címen.

Esetleg csak néhány napra, hétvégére szeretne lemenni a Balatonra? Közvetlenül előtte történő egyeztetés után, szabad helyek esetén, erre is lehetőséget biztosítunk.

A beutalók ára nem tartalmazza az önkormányzat által megállapított idegenforgalmi adót, amit helyben a gondnoknak kell befizetni minden 18 év feletti személy után. Tájékoztatásul közöljük, hogy 2016-ban az üdülőhelyi díj éjszakánként 360 Ft. /a 8 napos turnusból 7 éjszaka fizetendő. /

A nem szakszervezeti tagok a turnusáron felül napi 1000 Ft/szoba összegű támogatással járulnak hozzá az üdülő működtetéséhez.